Työkaverilta sain tämän kakkureseptin. Se
oli ruiskakku, ja hänen isoäidillään oli ollut usein tapana tehdä sitä.
Kakku jossa ei ole rasvaa eikä vehnäjauhoja, onko se edes syömäkelpoista?
Mutta kaikki epäily oli täysin turhaa. Kakku oli hyvän näköinen ja tuoksuinen ja maistui herkulliselta kahvin kanssa hiihtolenkin jälkeen. Eikä ollut niin huono omatunto turhista kaloreista.
RUISKAKKU
4 munaa
2dl sokeria
2dl vispikermaa
-sekoita aineet keskenään
4dl sihtiruisjauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl kardemummaa
-sekoita kuivat aineet keskenään,
ja lisää ylempään seokseen
Paista 175 astetta 30-40min
Omaan kakkuuni lisäsin 2tl kanelia ja
2dl puolukoita.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti